Skøde pris kr. 995,-


Her finder du Danmarks billigste skøde til 995,- kr. Det er ikke tomme ord, vi tjekker månedligt udbyderne på det danske marked, for at sikre at vi kan stå bag det løfte om tinglysning af skøde pris 995,- kr.

Nedenfor kan du se de billigste udbydere vi kunne finde og hvordan de er forsikret. Listen er senest opdateret Maj 2020 og baseret på et en sædvanlig bolighandel mellem f.eks. familie eller parter der har fundet hinanden udenom ejendomsmægler. Hvis der er rettelser til listen, så kontakt os gerne, så tilretter vi med det samme.

UdbyderSkøde prisForsikring
Skøde 24/7
995 kr.
Ja – 5 mio.
Tinglysningshuset
1.395 kr.
Ikke oplyst!
Skødeeksperten
1.475 / 1.675 kr.
Ja – sum ikke oplyst
Juridisk Servicecenter
1.500 kr.
Ja – sum ikke oplyst
Netjuristerne
1.699 kr.
Ja -sum uoplyst
Din-Bolighandel
1.700 kr.
Ja – 5 mio.
Jurist og Skødehuset
1.800 kr.
Ikke oplyst!
BoligAssistancen
1.900 kr.
Ja – 2 mio.
Dit skøde
1.995 kr.
Ja – sum ikke oplyst

Tinglysning af skøde – forsikring


Hvem er ansvarlig hvis der laves en fejl i dit skøde ifm. tinglysning af skøder? Som professionel part har vi en ansvarsforsikring der dækker såfremt vi laver en fejl der måtte resultere i at du lider et økonomisk tab. Derfor har vi listen ovenfor forsikring med, for dem som laver udarbejdelse af skøde.

Du bør aldrig vælge et firma der ikke kan vise at de har en ansvarsforsikring. Det er bare sund fornuft, da du ellers kan stå med håret i postkassen med store økonomiske følger.

Tinglysning af skøde pris


Vi forstår at prisen på skøde er en vigtig faktor, hvilket også hvorfor vi har lavet dette produkt. Men vi syntes alligevel du også bør overveje andre faktorer; såsom Omdømme, Erfaring og som nævnt ovenfor Forsikring.

Din-Bolighandel ApS som ejer Skøde 24/7 ligger nr. 1 i Danmark på Trust Pilot og har gjort det i mere end 3 år, inden for retslige tjenester (Maj 2020). Vi har tinglyst knap 10.000 skøder og har en fuldt dækkende ansvarsforsikring.

Læs også om skifteretsattest her.

Tag den
første kontakt!

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS  - CVR: 37460508

Support

Vi sidder klar på e-mail til at guide dig. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men til normalpris 1.700 kr.

Kontaktinfo

Din-Bolighandel ApS
Kærvej 6
4733 Tappernøje