Kontakt os og få gratis hjælp


Vi sidder klar på e-mail til at guide dig med eventuelle spørgsmål til skøde formularen. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men så kan vi ikke tilbyde skøde til 995,-, så vil det være normalpris på 1.700 kr.

Mail: info@skoede247.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefonen mandag til fredag – kl. 10-14

Tlf. 42 59 1900

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS

Din-Bolighandel
Kærvej 6
4733 Tappernøje
CVR: 37460508

Skriv og få mere at vide

Professionelt ansvarsforsikret igennem

Hvordan træffes vi bedst?


Det bedste er altid at ringe til os, så får du mere personlig kontakt. Bemærk dog at vi ikke tilbyder skøde til 995,- ved telefonisk kontakt. Man får dog hurtigst overblikket over telefon, men vi skal nok finde ud af det på mail også. Hvis du foretrækker at blive ringet op af os i stedet, er du også velkommen til at kontakte os pr. mail med angivelse af hvornår du kunne tænke dig at blive ringet op.

Hvordan foregår det?


Du udfylder formularen, vi tjekker om alle oplysninger vi skal bruge er der. Derefter opretter vi skødet hos tinglysningsretten og sender vejledning til signering til dig og modparten. I gennemlæser, signerer og betaler, derefter bliver skødet anmeldt til tinglysning.

Hvor kan vi findes?


Vi tilbyder desværre ikke fysiske møder, hvilket også er en af grundene til at vi kan tilbyde et skøde til sådan en lav pris på 995,-.

Tag den
første kontakt!

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS  - CVR: 37460508

Support

Vi sidder klar på e-mail til at guide dig. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men til normalpris 1.700 kr.

Kontaktinfo

Din-Bolighandel ApS
Kærvej 6
4733 Tappernøje