Bestil skøde

Bestil din skøde skrivning til 995,- her i formularen nedenfor på 2 minutter. Prisen er inkl. tinglysning af skøde, ekskl. afgift.

Bemærk evt. tillæg for særlige handelstyper, ejendomstyper eller hvis firmaer handler i vores prisoversigt.

Formularen SKAL benyttes hvis man ønsker prisen på 995,-, alternativt kan tlf. support og rådgivning om skøde udarbejdelsen tilkøbes for 995,- (kan vælges som tilkøb til sidst i formularen).

Skøde skrivning

Vi foretager skøde skrivning og tinglysning af skøde så snart vi har gennemgået de oplysninger du har indtastet i formularen ovenfor. Derefter bliver skødet typisk udarbejdet inden for 24 timer.

Tinglysning af skøde

Tinglysning sker når alle parter har signeret skødet på tinglysning.dk samt når vores faktura er betalt (det er nemlig vores firma som afregner tinglysningsafgiften overfor tinglysningsretten).  Enkelte skøder tinglyses med det samme, andre har en behandlingstid på 2-4 hverdage hos retten.

Hvad sker der når der et tinglyst skøde?

Når skødet er godkendt af retten får du det tilsendt på e-mail af os. Hvis der ikke er nogen anmærkninger betyder det alt er på plads, og de ændre ejerforhold er registreret.

Hvis der er anmærkninger på skødet omkring nogle lån som ikke overtages af køber, så skal banken igang med arbejdet for at fjerne disse skøde anmærkning (er). Skødet er stadig tinglyst og ejerforholdet registeret, anmærkningerne drejer sig kun om de tinglyste lån.

Tag den
første kontakt!

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS  - CVR: 37460508

Support

Vi sidder klar på e-mail til at guide dig. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men til normalpris 1.700 kr.

Kontaktinfo

Din-Bolighandel ApS
Kærvej 6
4733 Tappernøje