Auktionsskøde og tinglysning auktionsskøde


Hvis du har vundet en tvangsauktion på et hus, grund eller anden fast ejendom, så hjælper vi med tinglysning auktionsskøde for kun 995,-. Vi sørger for at det auktionsskøde som du har fået udstedt af retten bliver digitalt tinglyst juridisk korrekt.

Indhold

Skal ejendommen videresælges?


Overvejer du at videresælge ejendommen indenfor 1 år, så skal du ikke få udstedt auktions skøde. Du bør derimod lade os udarbejde et transportskøde, i stedet for tinglysning af auktionsskøde. Dette gøres når du har fundet en køber, men det skal ske inden for maksimalt 1 år. Ved at udarbejde et transportskøde, så vil det være køber der betaler tinglysningsafgiften til staten, i stedet for dig.

Lad Din-Bolighandel hjælpe dig med udarbejdelse af transportskøde, da det ikke foregår gennem Skøde 24/7 hjemmesiden, kontakt os her.

Er auktionsskøde ikke udstedt?


Har du brug for hjælp til at indhente samtykkeerklæringer, så du kan få udstedt auktionsskøde? Så kontakt Din-Bolighandel via linket ovenfor, så modtager du en fordelagtig pris. Vi kan desværre ikke oplyse en fast pris før vi vurderer din sag, da det vil afhænge af hvor mange samtykkeerklæringer der kræves indhentet. Det kan være en noget lang tidsmæssig proces, med alt imellem en til tyve eller endnu flere krav, derfor kræver det, at vi ser på sagen før vi kan give en fast pris.

Der kan ikke ske udstedelse af auktionsskøde før man har alle samtykkeerklæringerne.

Beregning af tinglysningsafgift auktionsskøde


Tinglysningsafgiften til staten ved tinglysning auktionsskøde beregnes som en fast afgift på 1.750 kr. Dertil er der en en variabel tinglysningsafgift på 0,6% af størstebeløbet + budsummen.

Se evt. mere her.

Tag den
første kontakt!

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS  - CVR: 37460508

Support

Vi sidder klar på e-mail til at guide dig. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men til normalpris 1.700 kr.

Kontaktinfo

Din-Bolighandel ApS
Kærvej 6
4733 Tappernøje