Ændring af skøde på hus / ejerandel


Har I behov for at lave en ændring af skøde? Der er rigtig mange forskellige årsager til at der skal ske skøde ændring, f.eks. kan det være en ejerandel skal justeres mellem parter der allerede ejer den faste ejendom sammen.

Se de forskellige situationer for skøde ændring nedenfor i oversigten og tryk på dem for at læse mere om hver situation for ændring af skøde. Vi udarbejder et juridisk korrekt skøde for kun 995,- inkl. tinglysning. Det er uanset om det er ændring af skøde på hus, sommerhus, lejlighed eller grund.

Tryk og læs mere om de forskellige situationer for ændring af skøde og tinglysning.

Vi kan også hjælpe med udarbejdelse af købsaftale inkl. rådgivning for + 4.000 kr. Vælges til sidst i skøde bestillingen.

Ændring af skøde pris


Pris for ændring af skøde er kun kr. 995,-. Dertil kommer tinglysningsafgift til staten som du kan læse mere om her. For at vi kan tilbyde denne lave pris på ændring af skøde, kræver vi at du bl.a. udfylder vores bestillingsformular. Du kan se alle 3 krav på forsiden.

Ændring af ejerandel


Hvis I ejer en ejendom sammen og der blot skal justeres på %-andelen som hver part hver især ejer, så hjælper vi med dette for kr. 995,-. Der kan læses mere om tinglysningsafgiften i den situation under Familiehandel, da det ville være disse regler der gælder ift. tinglysningsafgift.

Ændring af ejerforhold skøde


Ændring af ejerforhold skøde. Hvis det ikke kun er en justering af det %-mæssige ejerskab, men f.eks. en part der ønsker at træde ud af ejerskabet og sælge til en anden part, så skal ske skøde ændring.

Dette hjælper vi også med til den lave pris på kr. 995,-, reglerne omkring tinglysningsafgift vil dog afhænge af om der er tale om en fri handel eller en familiehandel / handel med interessefællesskab. Tryk her for at læse mere om fri handel, eller tryk her for at læse mere om familiehandel / handel med interessefællesskab

Ændring af skøde ved dødsfald /arv


Hvis der skal ske ændring af navn på skøde ved dødsfald, så hjælper vi med dette for enten den efterlevende ægtefælle eller arvinger. Ændring af skøde ved dødsfald / arv koster kun kr. 995,-. Du kan læse mere om dette her, uanset om du er efterlevende ægtefælle eller anden arving.

Ændring af skøde skilsmisse


Er du blevet enten separeret eller skilt, så skal der ske ændring af skøde ved skilsmisse for at den ene kan overtage boligen og evt. lån i banken. Vi kan hjælpe med ændring af skøde skilsmisse for kun 995,-. Der gælder særlige regler med mulighed for fritagelse for tinglysningsafgift, som du kan læse mere om her. Der findes også mere generel information omkring ændring af skøde ved skilsmisse, som er et særligt slags skøde (bodelingsskøde).

Ændring af skøde ved ægteskab


Hvis din nuværende ægtefælle enten skal med på skødet, eller helt skal overtage ejendommen, så hjælper vi med dette for kun kr. 995,-. Du kan læse mere om den situation her.

Ændring af skøde ved samlivsophør


Har i været samlevende op til nu, men nu har besluttet at gå fra hinanden? Vi hjælper med at skødet bliver ændret til at afspejle det nye ejerforhold. For kun kr. 995,-. Du kan læse mere om den situation her.

Tinglysningsafgift ved ændring skøde


Alle de oplysninger du kan have behov for omkring tinglysningsafgift ved ændring skøde kan du læse om her.

Tag den
første kontakt!

Vi er juridisk en del af Din-Bolighandel ApS  - CVR: 37460508

Support

Vi sidder klar på e-mail til at guide dig. Bemærk vi er også til rådighed på telefonen, men til normalpris 1.700 kr.

Kontaktinfo

Din-Bolighandel ApS
Kærvej 6
4733 Tappernøje